Sökoptimerings-tips: Mycket Innehåll

 Vi har här äran att presentera en artikel skriven av Jaroslaw Szymczak som driver webbyrån Webb365.se


 

Alla tänker på SEO och hur de ska kunna ranka högt hos de olika sökmotorerna. Eller rättare sagt hos Google, eftersom de är störst på marknaden brukar man hålla sig till deras regler eller algoritm. Dessa kan upplevas som nog så komplicerade och det är inte alltid lätt att hålla jämna steg med vad det stora G:et vill ha. Men något som de alltid sagt och fortsätter att säga är att innehåll är grundläggande. Därför kan detta vara en bra utgångspunkt.

Till att börja med så ska innehållet vara unikt, det är inte fråga om att kopiera och klistra in lite här och där. Google är smartare än så och straffar de som inte har unikt innehåll. Så man ska se till att vara mycket försiktig om man kopierar och se till att länka på rätt sätt. Men något som också är av yttersta vikt är att ha mycket innehåll. Detta är något som vi på Webb365 tagit fasta på och vi har fyllt vår nya webbplats med massor av unikt innehåll. Vi vet att detta kommer att leda till flera intressanta besökare, för här finns något för alla smaker och intressen. Samtidigt så hoppas vi på en dialog med våra besökare, feedback för att kunna sätta upp ytterligare information. Det är fråga om ett utbyte av tankar och information, vi har mycket att erbjuda våra läsare men vi uppskattar också kommentarer och frågor.

Redan för tjugo år sedan så framhöll Bill Gates att innehåll är kung (Content is king), och han har fortfarande rätt. Alla sökmotorer tycker om mycket text, riktig information som verkligen bidrar till det stora hela på sajten. Vi har jobbat hårt med att bygga upp mycket innehåll påWebb365, vi vill att det ska kunna vara en referenspunkt inom vårt område. Det allra bästa är när man kan hitta allt på ett och samma ställe, saker som är relaterade till varandra och som hör till samma nische. Genom att ha så mycket innehåll som oss så är det mycket troligare att en besökare hittar allt de letar efter.

Det går naturligtvis att fuska med SEO, men i längden så fungerar det inte alls bra. Vi har därför satsat på att bygga upp en sajt med mycket innehåll, och det är fråga om innehåll med substans. Naturligtvis kommer vi att förbättra och fylla på vartefter, internet är inte ett statiskt media utan är ständigt i utveckling. Vi följer trenderna och ser till att alltid ha fräscht och intressant innehåll. Eftersom vi redan har så mycket på sajten så kommer det att bli en riktig guldgruva med innehåll.

Under planeringen och framställandet av vår webbplats har vi lagt ner stor möda på att det ska vara en sajt som är attraktiv för både vanliga människor och sökrobotar. SEO är viktigt och något som vi alltid inkluderar i texterna. Men framför allt så vill vi att våra besökare och kunder ska trivas. Därför har vi lagt oss vinn om att skapa en intressant sajt med mycket innehåll, och en som är lätt att navigera. Du ska snabbt kunna hitta det du letar efter, oavsett vad det kan vara.

 

Bild av webb365.se

 

 

Allt detta är vi övertygade om kommer att vara inbjudande för en rad olika sorters personer. Vi ser fram emot flera intressanta besökare och tror att det kommer att vidga vår sajt ännu mer. Vartefter som vi växer och blir ännu starkare kommer detta att reflekteras på vår webbplats. Mer fantastiskt innehåll och kanske även ytterligare tjänster som kan bidra till en SEO-stark webbplats och aktivitet. Vem vet vad framtiden har i sitt sköte, men vi är i alla fall stolta över vår nya och innehållsrika Webb365 webbplats som lanserats.

 

Webb365 Logotyp