Om Den Här Sidan

Hej och välkommen till Sökoptimering.se! Mitt namn är Johannes och jag har ägnat mig åt sökoptimering sedan några år tillbaka. Jag driver framförallt en del egna projekt. Jag hade skapat ett eget forum på nätet och ville såklart ha användare och besökare till min sajt. Jag insåg tidigt att sökmotorer skulle bli en viktig källa för mig och började läsa på.

Mitt gamla nätforum blev aldrig riktigt vad jag önskade, men jag lärde mig väldigt mycket på vägen. Forumet blev mitt första projekt, men knappast mitt sista. Sedan dess har jag totalt skapat 200 hemsidor och jobbat med ett stort antal hemsidor som frilansare. Jag har sedan 2011 lärt mig något nytt om SEO varje dag och det pågår fortfarande. Frilansa gjorde jag i ungefär 2 år. Under denna period fick jag jobba med en hel del olika kunder inom en rad olika branscher, vilket även detta var extremt lärorikt.

Idag tar jag själv inga uppdrag, men tar du kontakt med mig så kan jag koppla ihop dig med någon av de bästa i branschen. Låter ditt projekt väldigt intressant finns det dock en chans att jag nappar! Nu för tiden jobbar jag enbart med mina egna hemsidor. Det är framförallt hemsidor där jag tjänar pengar på affiliates, men jag har även hemsidor som genererar pengar genom länkar. Jag har fortfarande ett enormt driv och älskar att starta nya projekt. I snitt kanske jag startar 10 seriösa sajter per år och ett dussin sajter som det inte blir någonting av.

På Sökoptimering.se så kommer du kunna läsa om mina egna erfarenheter och lärdomar. Jag har som sagt varit med ett tag och vill nu dela med mig av mina erfarenheter. Här kommer du kunna lära dig av allt inom SEO, både onpage och offpage.